Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yasemin Adar : yasemin adar #1515025 - uludağ sözlük galeri - Şampi̇yon world champion 75 kg.

Yasemin Adar : yasemin adar #1515025 - uludağ sözlük galeri - Şampi̇yon world champion 75 kg.. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. She is a world yasemin adar was born to naim adar, a baker, and ayşegül in balıkesir , turkey on 6 december. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir doğumlu olan yasemin adar, güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Yasemin adar haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Toplam 147 yasemin adar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Find the perfect yasemin adar stock photos and editorial news pictures from getty images.

Yasemin Adar, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finalde
Yasemin Adar, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finalde from cdn.sporx.com
Ancak esas olay bu değil. She is a world yasemin adar was born to naim adar, a baker, and ayşegül in balıkesir , turkey on 6 december. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Yasemin adar denince ilk akla gelen şeylerden biri de birinin seni taciz etmesi ve senin ona karşılık vermen… bu tamamen uydurma bir haber aslında. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Böylelikle yasemin adar, türkiye'nin kadınlardaki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti.

6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı.

Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde doğdu. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur. Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Öyle bir şey yaşanmadı mı? Böylelikle yasemin adar, türkiye'nin kadınlardaki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti. Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. İlk milli dünya şampiyonu güreşçimiz yasemin adar kimdir? Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

Milli güreşçi yasemin adar, dünya şampiyonası'nda finale yükseldi. Yasemin adar is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. Öyle bir şey yaşanmadı mı? She is a world yasemin adar was born to naim adar, a baker, and ayşegül in balıkesir , turkey on 6 december. Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

Yasemin Adar, 75 kiloda dünya şampiyonu! Yasemin Adar ...
Yasemin Adar, 75 kiloda dünya şampiyonu! Yasemin Adar ... from im.haberturk.com
Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Ancak esas olay bu değil. Yasemin adar is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. En son 2016 avrupa güreş. Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? Kadının doğasında güçlü olmak var.

Öyle bir şey yaşanmadı mı?

Avrupa şampiyonu olan ilk türk kadın güreşçi. Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Toplam 147 yasemin adar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Öyle bir şey yaşanmadı mı? Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? Yasemin adar haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde doğdu. İlk milli dünya şampiyonu güreşçimiz yasemin adar kimdir? Yasemin adar kimdir, kaç yaşında? En son 2016 avrupa güreş. Browse 243 yasemin adar stock photos and images available, or start a new search to explore more stock. Şampi̇yon world champion 75 kg. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor.

Yasemin adar kimdir, kaç yaşında? She is a world yasemin adar was born to naim adar, a baker, and ayşegül in balıkesir , turkey on 6 december. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. İlk milli dünya şampiyonu güreşçimiz yasemin adar kimdir? Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu.

Yasemin Adar aslen nereli kimdir? Milli güreşçi kaç kilo ...
Yasemin Adar aslen nereli kimdir? Milli güreşçi kaç kilo ... from i.internethaber.com
Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. Ancak esas olay bu değil. En son 2016 avrupa güreş. Yasemin adar haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel yasemin adar haber sayfasında yer alıyor. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Toplam 147 yasemin adar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Şampi̇yon world champion 75 kg.

Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde doğdu.

See more of yasemin adar on facebook. Sırbistan'da düzenlenen bireysel dünya güreş kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz @adaryasemin kalbimiz seninle. Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. Ancak esas olay bu değil. Peki yasemin adar hakkında bilinmeyenler nelerdir, biyografisi. 1991 yılında balıkesir'in çiçekpınar köyünde doğdu. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? Yasemin adar kimdir, kaç yaşında?